Esmaspäeval, 8. aprillil, peeti taas Kohtla-Järve Spordikeskuses spordiveteranide mängud. Igakuise võistluse kolmandas etapis võisteldi saalijalgpallis. Seekord võistles kuus võistkonda – kolm meeste ja kolm naiste.

Visa ja emotsionaalse võistluse tulemusel võttis meestest võidu Estonia kaevanduse veteranide võistkond koosseisus: Sergei Dermeljov, Andrei Grintšak, Anton Okuško, Emil Murzajev, Aleksandr Ovsjannikov. Teisele kohale tuli jalgpalliveteranide võistkond Keemik, mille eest mängisid Vladimir Nemtsov, Valeri Pešin, Igor Emiljanov, Roman Lalajev, Boriss Katšanovski, Dmitri Kõiv, Aleksandr Konev ja Diana Kallas. Võistluse pronksmedalile tuli Kohtla-Järve Linnavalitsuse võistkond koosseisus: linnapea Henri Kaselo, abilinnapea Deniss Šalkauskas, finantsteenistuse juht Aivar Kamal, arvuti vanemspetsialist Artur Vassiljev ja spordi peaspetsialist Mihkel Kurg.

Naistest võttis esikoha mustades T-särkides hokiklubi Everest naiskond. Naiskonda kuulusid Anna Dubkova, Marina Kovaljova, Marina Soboleva, Anna Fedjajeva ja Ksenia Šarko. Teisel koha saavutas hokiklubi Everest teine naiskond (mille esindajad mängisid valgetes T-särkides) – Karina Djomina, Olga Sokolova, Alisa Korepanova, Anna Romanenko ja Margarita Šerle.

Spordiveteranide mängude korraldaja Boriss Klubov rõõmustab väga, et võistkondade arv tasapisi kasvab, kuigi ta ei varja, et tema vanuses on korraldustööd üsna raske teha. Teiste linlaste ja linnavalitsuse ametnike huvi nähes jätkab pensionär ja spordiveteran aga tööd tervisliku eluviisi populariseerimise nimel, tuletades aeg-ajalt meelde lihtsat tõde: “terves kehas terve vaim!”

– Oleme läbi viinud kolmanda etapi ja plaanime juba järgmist üritust, mis toimub mais. Tore oli näha, et spordimängude vastu ei tundnud huvi mitte ainult linlased, vaid ka linnavalitsuse esindajad. Kohtla-Järve Linnavalitsus esines seekord kahe võistkonnaga, – räägib Boriss Klubov. – Sündmuse propageerimiseks on aga vaja infotuge, ka linna ametnikelt, kes saaksid kaasa aidata teabe levitamisele munitsipaalasutustes. Korraldajana mul selliseid ressursse pole.

– Kas ootate töötajaid eranditult munitsipaalasutustest?

– Mitte ainult, ma usun siiralt, et varem või hiljem täiendavad meie ridu tööstusettevõtete ja valitsusasutuste töötajad. Nagu öeldakse, oleme kõik inimesed, mis tähendab, et olenemata vanusest ja sotsiaalsest staatusest on igaühe jaoks oluline kanda hoolt oma tervise eest ja tegeleda füüsiliste harjutustega, – lõpetas Boriss Klubov.

Spordiveteranide mängude järgmine etapp toimub 13. mail.

Ilja Telnov

Foto Igor Parv

« kohta 2 »
Reklaam