Tulika Takso loobus erinevaid taksofirmasid ühendavast Taxofon äpist ning arendas välja omanimelise taksoäpi «Tulika 1200», mida on nüüd võimalik kasutada ka Ida-Virumaal. Uue äppi tulekuga ei kao number 1200 kuhugi ning Tulika Taksot saab jätkuvalt tellida ka telefoni teel.

Tulika 1200 mobiilrakendusel on kõik mugavused, mida klient ühelt kaasaegselt taksoäpilt ootab. Lisaks sõidu alustamise koha märkimisele saab sõidu eest tasuda kas sularahas vöi pangakaardiga. Taksosõidu lõpp-punkti sisestamise kohustus puudub ja hinna arvestamine toimub taksomeetri näidu alusel. Tulika Takso on tradistsiooniline takso¥ rma, kes ei salvesta kliendi sõidumarsruute ning kasutab alati ühesugust hinnakirja.

Esimeses faasis on meie jaoks kindlasti oluline klientide tagasiside – Tulika Takso kaubamärkide all sõitvatel taksodel on Ida-Virumaal suur kliendibaas, kelle esimene eelistus ei ole praegu veel äpiga takso tellimineloodame, et nad võtavad rakenduse hästi vastu ja selle kasutajate hulk kasvab. Praegu on nii Androidi kui ka Apple-i telefonidega uhilduv taksoäpp allalaaditav eesti, vene ja inglise keeles. Kindlasti oleme valmis loodud lahendust turu vajadustest lähtuvalt täiendama ja edasi arendama.

Tulika Takso on Eesti suurim ja vanim takso¥ rma, kelle kaubamärk on lisaks Tallinnale esindatud ka teistes Eesti linnades. Ida-Virumaal on Tulika Takso partneriteks Viru Takso OÜ ja RTX Lines OÜ. Teenuseid osutavad kokku ca 20 sõidukit ning kasutusel on kuni 5-aastased valdavalt Toyota Avensis, Skoda Octavia marki sõidukid. Samuti on võimalik tellida kuni 7-kohalist Toyota väikebussi.

Lisainfo:

Tiit Isop

Tulika Takso juhatuse liige

press@tulika.ee

Reklaam