6. detsembril korraldasid FC „Phoenix” juhtkond ja noorte jalgpallihuviliste vanemad 2020 aasta hooaja lõpetamise peo, kus osalesid 2011 – 2012 aastal sündinud poisid. Külalistena osalesid peol firma „N&V” esindajad Jevgeni Makarov ja Jelena Bezvoditskaja, kes andsid üle kino „Apollo” kinkekaardid noortele mängijatele ja treenerile. Koos kingitustega kõlasid siirad tervise ja sportliku edu soovid.

Järgmisel päeval kinkis firma „N&V” jalgpalliklubile FC „Phoenix” suure partii desinfitseerimisvahendeid ja kaitsemaske. „N&V” esindajad Jevgeni Makarov ja Jelena Bezvoditskaja märgivad, et ei ole võimalik jääda kõrvale situatsioonis, kus Ida-Virumaal saab hoogu koroonaviirus. Haigeid on iga päevaga üha rohkem. Siit ka otsus abistada klubi ja selle kaudu kaitsta noorte jalgpallihuviliste tervist ning võimaldada treeningute jätkamist.

FC „Phoenix” juhtkond, treenerid ja mängijate lapsevanemad avaldavad tänu firmale „N&V” kingituste ja osutatud abi eest.

Jalgpalliklubi FC „Phoenix”

Reklaam