5.-7. augustil toimuval muusika- ja linnafestivalil Station Narva pakub Narva haigla festivali külalistele ja linnarahvale võimalust end kohapeal COVID-19 vastu vaktsineerida. Turvaliseks festivalikülastuseks kontrollitakse üritusel osalejate tervisesertifikaati ja pakutakse tasuta kiirtestimise võimalust.

Kogu festivali vältel saavad soovijad end vaktsineerida SA Narva Haigla vaktsineerimisbussis ürituse peamise toimumispaiga Narva linnuse sissepääsu juures. Vaktsineerimine on tasuta ja toimub ilma eelregistreerimiseta. Kasutatakse Pfizeri vaktsiini, mille teise doosi manustamise aeg on kuue nädala pärast ja maksimaalne kaitse viiruse vastu saavutatakse nädal pärast teist doosi. Vaktsineerima tulles tuleb kaasa võtta isikut tõendav dokument.

Turvaliseks festivalikogemuseks kontrollib festival külaliste tervisesertifikaati, mis tõendab COVID-19 vastu vaktsineerimist, viiruse läbipõdemist või negatiivset testi. Tervisesertifikaat kehtib koos isikut tõendava dokumendiga. Samuti pakub festival kohapeal tasuta kiirtestimise võimalust kõigile Station Narva festivalipassi või päevapileti omanikele. Festivali alale Narva linnuses pääsevad vaid testitud ja tervisesertifikaadiga külastajad.

“Narva Haigla vaktsineerimisbuss osaleb festival korraldajatega kokkulepitud kohas ning vaktsineerib kõiki pöördujaid soovi korral. Loodame ladusale ja meeldivale koostööle festivali ajal,” kommenteerib Narva haigla juht doktor Ago Kõrgvee.

Station Narva peakorraldaja Helen Sildna lisab: “Et saaksime tavapärase elu juurde tagasi pöörduda, muretult kohtuda ning muusikat ja kultuuri nautida, on oluline, et võimalikult suur hulk inimesi saaks COVID-19 haiguse vastu vaktsineeritud. Sellest sõltub ka kultuurisündmuste toimumine Seetõttu on eriti hea meel, et Narva haigla vaktsineerimisbuss jõuab ka meie festivalile.”

Nii vaktsineerimisbuss kui ka kiirtestimise staap on avatud Narva linnuse sissepääsu juures kõigil festivalipäevadel:
– N, 5. augustil 11.00–20.00
– R, 6. augustil 11.00–00.00
– L, 7. augustil 11.00–00.00

Festivalil saab osaleda:
– Tervisetõendiga, mis tõendab COVID-19 vastu vaktsineerimist, viiruse läbipõdemist või negatiivset testi. Tõendi saab luua patsiendiportaalis digilugu.ee ja see kehtib koos isikut tõendava dokumendiga
– Kuni 72 tundi varem tehtud negatiivse PCR-testiga
– Kohapeal tehtud negatiivse kiirtestiga (võtab aega 10–15 minutit)

Korraldajad soovitavad saabuda festivali alale aegsasti, et vältida järjekordi. Kõige mugavam on sooritada kiirtest juba festivali avapäeval, neljapäeval, 5. augustil.

Station Narva 2021 korraldatakse vastavalt avalikele üritustele kehtivatele reeglitele, mis aitavad vältida koroonaviiruse levitamist või sellesse nakatumist. Festivali toimumispaikades on kasutamiseks desinfitseerimivahendid.

5.-7. augustil toimuva Station Narva muusikaprogramm leiab aset 6. ja 7. augustil Narva Muuseumis ja Ro-Ro klubis, peaesinejateks Briti d’n’b pioneer Roni Size ja Islandi elektroonilise muusika täht GusGus. Festivali raames toimuvad ka ettevõtluspäev, avalikud vestlused, linnaekskursioonid, seiklusretk Kudruküla daatšadesse, narvapärane hommikusöök ja linnalavakontserdid. 

Station Narva 2021 festivalipassid hinnaga 35 eurot (festivalinädalal 45 eurot) ja päevapiletid hinnaga 25 eurot on müügil Piletilevis.

Station Narva festivali korraldaja on ettevõte Shiftworks koostöös Narva tiimiga. Koostööpartnerid: Narva Muuseum, Art Club Ro-Ro, loomeinkubaator OBJEKT, avalike arutelude päev BAZAR, Narva kunstiresidentuur ja agentuur Damn.Loud. Station Narva linnakunsti konkursi põhipartner on Narva Muuseumi Kunstigalerii, toetav partner Narva kunstiresidentuur (NART) ja toetaja Fortaco Estonia OÜ.

Festivali meediapartnerid on Postimees Grupp, Põhjarannik/Severnoje Poberežje ja Raadio 2.
Festivali toetavad Narva linn, Kultuuriministeerium, Integratsiooni Sihtasutus, Kultuurkapital, Soome Instituut ja Põhjamaade Ministrite Nõukogu.

Station Narva rahvusvahelisi tegevusi, mille eesmärk on tutvustada Eestit kui atraktiivset sihtkohta muusika- ja kultuurihuvilistele, toetatakse Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest.

stationnarva.ee.

Reklaam