7. mail toimus Kohtla-Järve Kultuurikeskuses emadepäeva kontsert, mis kaunistas konkursi „Kohtla-Järve Aasta ema 2021” autasustamise tseremooniat.

Kohtla-Järve linnavolikogu sotsiaalkomisjoni otsusega pälvis väärika tiitli kahe lapse ema Veronika Shirokova. Ta töötab vanem lektorina ja masinaehituse programmi juhendajana Virumaa Kolledžis. Tervitussõnad lausus Kohtla-Järve linnapea Toomas Nael, linnavolikogu esimees Tiit Lillemets ja sotsiaalkomisjoni esimees Anton Dijev. Linnajuhid ulatasid Veronika Shirokovale lilled ja meened. Austuse avaldusest ei jäänud ilma ka konkursi teine nominent Jevgenia Ivanova.

Peale seda lubati lavale lapsed, kes samuti soovisid õnnitleda kevadise emadepäevaga oma ema, vanaema ja ka vana-vanaema. Kõik kontsertesinemised olid sel korral eriliselt soojad. Noorte esinejate laulud ja tantsud ei jätnud kedagi ükskõikseks.

Jekaterina Minajeva on meie regioonis tuntud kui ansambli Bliss solist, ansambel osales ETV+ telesaate Rahvas Laulab finaalis. Ansamblist Bliss on saanud Kohtla-Järve sümbol.

Linna naisvokaalansambel samuti rõõmustas publikut kena esinemisega. Eriti emotsionaalne oli laul vanaemast, mille esitas Jekaterina koos tütre Mijega. Seitsmeaastane Mije tõsiselt muusikaga veel ei tegele, laulab põhiliselt kogus, kuid väikesel artistil oli toeks ema. Veel toetasid Mijet sugulased saalis, nende seas ka vanaema, kellele oligi laul pühendatud.

Kohtla-Järve ööbikud  – vokaalstuudio Illusio solistid David Kogan ja Kamilla Zazõkina samuti kinkisid oma emadele kaunid laulud.

– Sellisel kontserdil on minus eriline armastuse tunne. Lauludega püüan väljendada tänu kõikidele emadele, eriti oma emale. Samuti kõikidele vanematele, ka enda vanaemale. Soovin  kõikidele neile tugevat tervist ja õnne. Olgu neil jõudu jääda headeks emadeks oma lastele, ema on meile väga vajalik, ütles David Kogan.

Väärika tiitli „Aasta Ema” omanik Veronika Shirokova ütleb, et hobideks kahe lapse ja töö kõrval eriti enam palju aega ei jää. Aga see pole sugugi põhjus kurvastamiseks, peab leidma jõudu tegeleda tudengitega. Lektorilt oodatakse head aine tundmist ja veel ka oskust olla noorte tudengitega nö „ühel lainel”. Siin ilma armastuseta oma töö vastu kuidagi hakkama ei saa.

– Veronika, kust võtta jõudu, kuidas taastada energiat?

– Aitab perekond. Pühendan perekonnale kõik puhkepäevad, iga puhkehetke. Meie toetame teine teist, koos veedame aega looduses. Meil on ka aiamaa ja suvila Peipsi ääres, siin töötame ka puhkame õhtuti. Lapsed on samuti meile abiks. Kõik see annab hea meelsuse, laeb positiivse energiaga, nii saame uue jõuga alustada igat uut nädala algust. Rääkis on pereõnne saladustest Veronika Shirokova.

Ilja Telnov
Autori foto

Reklaam