Seoses uute piirangutega on paljud asutused kinni, inimesed töötavad kodukontorites. Samas elu ei jää seisma. Kuidas on korraldatud Jõhvi vallavalitsuse kommunikatsioon elanikega, kes sooviksid suhelda vallavalitsuse töötajatega? Milliste tüüpiliste küsimustega või palvetega pöörduvad inimesed just praeguses olukorras vallavalitsuse poole?

Vastab Jõhvi abivallavanem Evelyn Danilov:

Vaatamata sellele, et töötajate turvalisuse tõttu oleme suunanud töö kodukontoritesse, toimetab Jõhvi vallavalitsus hoogsalt. Vajaduse tekkides palume võtta ühendust vastava ametnikuga, kes hindab mis kujul on kõige parem püstitatud küsimust lahendada.

Üks valdkondadest, mis mitte kunagi ei seisku, on kindlasti sotsiaalteenistus. Eriti praegusel raskel ajal on väga aktuaalsed toetused ja muu taoline abi. Samuti jätkub tavapärane nö igakuine töö (toetuste väljamaksed jne). Veel on teemakohased piirangutega seotud pöördumised, seda seoses nii koolide, lasteaedade kui ka huvikoolide tööga.

Praegusel eriti keerulisel ajal ei tohi mitte keegi jääda ilma abita, seetõttu kutsun üles murede korral võtma ühendust evelyn.danilov@johvi.ee või 5164054. Koos leiame Teie küsimustele vastused ja ka lahendused. Püsige terved!

Reklaam