Jõhvi Vallavalitsus kutsub taaskord märkama  meie ümber toimetavaid aktiivseid  ja tublisid emasid  ning  esitama neid  “Jõhvi valla aasta ema” kandidaatideks. Kandidaate saab esitada 23. aprillini.

Esitada võib emasid, kelle peres kasvab või on üles kasvanud vähemalt kaks tublit last , kes ise on hoolikas ja armastav pereema, kes on tunnustatud oma ametitöös ja tegutseb aktiivselt ka valla-, küla- või seltsielus ning elab alaliselt Jõhvi vallas.
Aasta ema kandidaate võivad esitada nii organisatsioonid kui ka üksikisikud. Avalduse võib esitada vabas vormis, kus on  kindlasti vaja ära märkida esitatava kohta järgmised andmed:

– nimi, eesnimi, elukoht, kontaktandmed;
– töökoht ja amet;
– laste arv, nimed ja vanused;
– elu ja tegevuse lühikirjeldus;
– aktiivne tegevus valla, küla või seltsielus.

Esitaja kohta lisada organisatsiooni  nimetus, esindaja nimi ja kontaktandmed (aadress,  telefon). Üksikisiku korral ees-ja perekonnanimi ning kontaktandmed.

Avaldused tuua või saata Jõhvi Vallavalitsusse, Kooli 2, Jõhvi  41595 märgusõnaga “Aasta ema” või elektrooniliselt: johvi@johvi.ee. Esitamise viimane tähtaeg on 23. aprill 2021.a.

Autasu antakse kätte emadepäeval, 9. mail 2021.a. Aeg ja koht selgub hiljem olenevalt koroonaviiruse leviku tõkestamisest tulenevatest võimalustest.
Eelnevatel aastatel on aasta ema tiitli pälvinud Kaia Kaldvee, Anne Rahuoja, Lehte Kuusemets, Ene Sokman, Heli Vähk, Kaja Vahter, Erika Prave, Küllike Šapovalov, Katrin Luur, Inga Trejer, Inna Gorbunova, Hälis Rooste ja Aime Kuningas.

Jõhvi Vallavalitsus

Foto: Aleksandr Kurnossov

Reklaam