Mai alguses arutati sotsiaalvõrgustikus aktiivselt Jõhvis lõpuni ehitamata pamptreki üle. Pamptrekk – see on trass, mis koosneb mitmest erinevast „lainest“ja „käänakust“ erinevatelkõrgustel. See on ettenähtud rulluisutajatele, skeitlaudadel sõitjatele, tõukerataste harrastajatele ning jalgratturitele. Trass on integreeritudmaksimaalselt looduslikku keskkonda, põimub läbi siin kasvavate puudega ja võimaldas neid ka säilitada.

26.mail otsustas nädalalehe „Panoraam“ toimetuskontrollida kuidas on olukord muutunud. Kohapeal veendusime et objekt on piiratud piirdeaiaga mille tagant paistavad kaabli otstega torud valgustuspostide jaoks, väljaku keskel seisab uhkelt biokäimla, haljastus puudub.  On näha et tehtud on palju tööd kuid ehitusobjekti lõpetamiseni kuidagi ei jõuta. Ehitustöödega tegeles firma „Hevent Ehitus“. Ehitusstendil puudusid ehitustööde ja objekti lõpetamise kuupäevad. 2021.aasta novembris kirjutasime oma väljaandes Jõhvi Valla spetsialisti Aivo Tamme kommentaari,kus ta mainis et objekti üleandmise ja ekspluatatsiooni andmise tähtajaks on 16.detsember 2021.a.

Kerkib küsimus: millega tegelevad praegu kuus tipp-ametnikku Jõhvi Vallavalitsuses. Või nad ei tea kus asub skate-park ja pamptrekk! Võib-olla nad ei viitsi jalgsi jalutada 500 meetrit? Või ei ole aega valla autoga kohal käia ja vaadata? Kõik see paneb imestama ja tekitab kahjutunde ning solvangut sellepärast et meie lapsed ja noored ei saa heades tingimustes veeta oma vaba aega peaaegu valminud spordiobjektilmillele oli raisatud 68 998 eurot.

Skate-park ja pamptrekk asuvad „Grossi“toiduainete kaupluse kõrval ja Ehitusmaterjalide kaupluse ABC vastas.

PANORAMA

Reklaam