ENIGMA on unustamatu ja ainulaadse muusikalise atmosfääriga salapäraseim bänd, mille algliikmed esinevad Eestis uue showprogrammiga, kus tulevad esitlusele kõik ansambli kuulsamad heliteosed.

Kolm Grammy nominatsiooni, 70 miljonit müüdud plaati, 300 miljonit vaatamist YouTube’is ning üle 100 kuld- ja plaatinaplaadi. Vaatamata nende hullumeelsele populaarsusele ei läinud stuudiogrupp Enigma kunagi tuurile enne 2019. aastat. 2023. aasta tuuri raames esinevad Enigma algliikmed Eesti suuremates linnades. Andru Donaldsi, Angel X ja Fox Lima, kelle hääled on tuntud Enigma hittlugudest, esinevad koos uskumatu showga “Original Enigma Voices”.

Keelpilliorkestri ja live-ansambli saatel saab kuulda üle 20 loo erinevatelt albumitelt. Esitatakse selliseid hitte nagu: Sadness, Return to Innocence ja Gravity of Love, samuti esitatakse Enigma kultuslaulude uusversioone.

Bändi asutas 1980. aastatel Saksa produtsent Michael Cretu. Enigma muusikat ei saa võrrelda kellegi teise omaga. Bänd lummas kuulajaid oma ainulaadse atmosfääri ja salapäraga. Ta inspireerib paljusid inimesi ja kunstnikke oma klassikalise ja kaasaegse muusika kombinatsiooniga. Erinevate žanrite, laulude, etniliste meloodiate, oreli ja salapäraste häältega mängimine viib teid 2 tunniks teise reaalsusesse.

2019. aastal kogunes bänd esimest korda “Original Enigma Voices” nime all kontserttuurile, mille raames külastati ka Eestit, kus toimus järjest 2 väljamüüdud kontserti.

Seekord esineb “Original Enigma Voices” Eesti suuremates linnades uute showdega tuuri “BEST HITS TOUR 2023” raames. Ootame teid legendaarse bändi unustamatule show’le Tallinnas 10. märtsil, Jõhvis 11. märtsil ja Tartus 12. märtsil 2023. aastal!

Osta pilet https://www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/rock-ja-pop/original-enigma-voices-best-hits-tour-2023-377547/

Reklaam