Märtsi teisel nädalal külastas Kohtla-Järvet grupp sotsiaaltöötajaid Eesti eri paigust. Reisi korraldas Sotsiaalministeerium. Sellel osalejad tutvusid Kohtla-Järve kultuuriasutustega, kus tundsid huvi nende tegevuse sotsiaalse aspekti vastu. Kohtla-Järve kultuurikeskuses osaleti isegi Jurate Kastritskaja erinevate käsitööesemete, mis võimaldavad raskeid haigusi põdenud inimestel taastada ja arendada peenmotoorikat, valmistamise meistriklassis. Meistriklassi läbiviimise ajal esitasid klaverimuusikat Ahtme Kunstide Kooli muusikaosakonna õpilased. Ringkäigu, mis langes kokku rahvusvahelise naistepäeva tähistamisega, viis kultuurikeskuses läbi Helgi Kopliorg. Eesti sotsiaaltöötajad nägid oma silmaga, kuidas toimus kultuurikeskuse ja linnavalitsuse korraldatud eakate daamide austamine.

Foto Jevgeni Kapov

Reklaam