Piirangute mõningane leevendus viib meie mõtted suveüritustele. Maikuu esimestel päevadel on avaldatud mitmeid reklaame, samas jäävad kultuuriürituste korraldajad ikka veel ootavale seisukohale. Kuidas Jõhvi vallavalitsus näeb suveürituste korraldamist, millest peab lähtuma ürituste korraldaja ja loomulikult ka ürituste külastaja?

Vastab Jõhvi abivallavanem Evelyn Danilov:

Ehkki Vabariigi Valitsus on piiranguid veidi leevendanud, siis väga suuri üritusi lähiajal  kahjuks veel korraldada ei ole võimalik. Peame olema ettevaatlikud vältimaks igasuguseid võimalikke komplikatsioone ja uusi nakkusohtlikke olukordi. Jälgime ikka ettevaatusabinõusid, oleme teiste suhtes arvestavad ja hoolivad. Kõik Jõhvi valla suveürituste plaanid teeme käsikäes Terviseameti soovituste ja Vabariigi Valitsuse seisukohtadega. Meie vastutus on hoida ja kaitsta oma inimesi ka meelelahutust korraldades. Loodame väga, et juulis ja augustis on meil võimalik planeeritu ellu viia ja pakkuda valla elanikele kauneid elamusi, sest pärast rasket aega on seda meile kõigile väga väga vaja.

Reklaam