Väljas on ilus kevad. Meie lapsed veedavad praegu maksimaalselt palju aega väljas. See on tervendav kosutus peale pikka talve ja haiguste perioodi. Nädalaleht Panorama on teadlik, et kohe-kohe kuulutatakse välja Rakvere tänava mänguväljaku riigihange. Täpsustage selle hanke tingimusi ja mänguväljaku ehitamise ajagraafikut.

Vastab Jõhvi abivallavanem Evelyn Danilov:

Kevad on tõesti üllatanud meid rekordsoojaga. Tiivustatud ilusatest ilmadest toimetab meie meeskond ühe väga olulise projektiga – nimelt Rakvere tänava mänguväljakuga. 

Hetkel on projekteerimis-ehituse hange välja kuulutatud ja pakkumuste esitamise tähtaeg on 17. mai 2021.  Hanke eeldatavaks maksumuseks on 166000 eurot. Prognoositav projekteerimis-ehitustööde kestvus on kuus kuud lepingu sõlmimisest päevast arvates. Meil on kõrged ootused ja lootused selle väljaku suhtes, sest sellest saab esimene mänguväljak, kus luuakse võimalused ka erivajadustega lastele. See on ka minu enda jaoks südameasi. Leian, et aeg on luua kõikidele võrdsed võimalused. Oleme põnevil ja ootame tulemust koos Jõhvi valla elanikega.

Reklaam