Parimad fotokonkursile saadetud tööd avaldatakse kalendris 2021-2022. Kalender pühendatakse Jõhvi valla vaatamisväärsustele.

„Soovime, et järgmisel aastal, vaadates seda kalendrit, valla inimestel tõuseb tuju. Meil on ju nii palju ilusaid kohti, jagub ka palju fotomeistreid, kes suudavad läbi fotokunsti jäädvustada valla ilu ja võlu”, ütleb üks fotokonkursi idee algatajatest, rahvasaadik Dmitri Smirnov. Osalemine konkursil on vaba, hindamise toimkond valib parimad fotod uue kalendri külgede kaunistamiseks. Primate tööde autorid saavad ka auhinnad, lisab veel üks konkursi idee autor Nikolai Ossipenko.

Uued kalendrid kingitakse Jõhvi valla inimestele, nii saab igapäevaselt tunnetada meie kogukonna ilu.

Konkursile võib esitada ainult autoritööid, osaleda võivad proffid ja amatöörid. Korraldajad paluvad esitada tööd horisontaalformaadis. Võistlustööd palutakse saata aadressile: johvi.photo@gmail.com. Tööde esitamise tähtaeg on kuni selle aasta 1. julini.

Panorama

Reklaam