Käes on aasta kõige ilusam aeg. Kevad hakkab lõppema ja ees ootab põnev ja loodetavasti karmidest piirangutest vaba suvi. Selleks, et kosutada väsinud meeli ja vaimu, tehakse suveplaane. Tutvustage selle suve tegemisi Jõhvi vallas?

Vastab Jõhvi abivallavanem Evelyn Danilov:

Jõhvi vallas toimuvad suvel mitmed tegevused lastele ja noortele. Kuni jaanipäevani töötab Kultuuri ja Huvikeskus, kus toimub vahepeal pausile pandud huvitegevus, nii sise -kui ka välistingimustes. Ajavahemikul 15.-18. juuni toimub Jõhvi Keskraamatukogu poolt algatatud Jõhvi laste pärimuslaager. See on juba kolmas omataoline ja väga menukas laager lastele, mille käigus pakutakse palju erinevaid tegevusi.

Juulis võtab huvitegevuse teatepulga üle Jõhvi noortele mõeldud õpilasmalev, mis toimub Jõhvi Noortekeskuse eestvedamisel ajavahemikul 5-16 juuli. Jõhvi Noortekeskus ootab noori ning pakub neile erinevaid tegevusi oma ruumides terve suve väitel.
Palju väljasõite oma õppuritele korraldab ka Jõhvi Spordikool, kus noored sportlased saavad oma treeningutega edasi minna.

Kuna kõik soovijad peaksid saama suveseiklustest osa, siis ei ole Jõhvi Vallavalitsus unustanud ka toimetulekuraskustes peresid. Jõhvi valla sotsiaalteenistuse abil on toimetulekuraskustes olevatel peredel võimalus saada soodsama tuusiku Remniku lastelaagrisse.

Head Jõhvi valla elanikud! Soovin Teile imelist, sooja ja tervet suve!

Reklaam