Jõhvis tegutseva Pargi keskuse kõrval on sellel sügisel mitu ehitusplatsi. Osa keskuse esisest parklast muutub juba varsti uueks KFC toitlustusketi restoraniks. Kinnisvara arendaja Allan Mänd rääkis Panoramale ehituse käigust.

„Täna ehitatakse Pargi keskuse kõrvale KFC kaubamärgi all tegutsevat kiirtoidurestorani. Uue hoone suurus on projekti järgi 350 m². Uus kiirtoidurestoran hakkab töötama 24 tundi ööpäevas. Söögisaali on esialgu kavandatud 30–40 kohta, aga vastavalt vajadusele on võimalik kohtade arvu suurendada, näiteks välilaudade arvelt,” selgitas Mänd.

Nagu on juba harjumuseks saanud, saab sellistes kiirtoidukohtades oma tellimuse kätte ka otse autosse. Küsimusele Pargi keskuse juures olevate parkimiskohtade vähenemise kohta vastas Allan Mänd naljatades, et uue hoone alla jääb umbes 20 parkimiskohta, Pargi keskuse juures on aga üle 500 parkimiskoha. Nii pole autojuhtidel põhjust muretseda, sest parkimisprobleemi ei teki.

Allan Mänd selgitas ka valikut KFC kasuks. „Tõesti – kiirtoidulahendusi on mitmeid. Pole välistatud, et neid tuleb ka juurde. Inimeste elutempo liigub kiirenemise suunas ja kiirtoiduvõimalusi kasutatakse üha rohkem. Arvan, et tulevane toitlustusketi operaator on oma turgu uurinud ja oma prognooside põhjal ongi tal sündinud idee laiendada toitlustusketti Jõhvi. Meie ülesanne on antud projektis arendajateks olla,” lisas Mänd.

Jõhvi piirkonnas analoogne kiirtoiduvõimalus puudub. Seega avanevad Jõhvis klientidele uued võimalused.
Allan Mänd tunnistas, et Jõhvile kõige lähemal avatud Narva KFC kiirtoidurestoranis, mis asub Fama kaubanduskeskuses, pole ta veel kordagi käinud. Ent oma KFC kogemust välismaal meenutas Pargi keskuse projekti arendaja kiitvate sõnadega.

Veel rõhutas Mänd, et Pargi keskuse kompleksi lõplik arendamine näeb ette mitme hoone ehitust. Uus KFC restoran ühendatakse juba olemasoleva kaubanduskeskuse taristuga.

Uus hoone peab valmis saama 2022. aasta jaanuaris. Avamine on kavandatud veebruaris teha.

Pargi keskuse kõrval on veel üks ehitusplats, kus kerkib uus Lidli kauplusteketi hoone. Allan Mänd on kindlal arvamusel, et tulevane kauplus on Jõhvile samuti positiivne arengusamm. Ostjatele pakutakse uusi kaubamärke, konkurents reguleerib omakorda aga hinnapoliitikat.

Larissa Kaljurand 

Reklaam