Käes on viimane nädal ja peagi peatub valimiste karussell. Millise peatuse juures see aga juhtub, on meie endi teha. Jõhvi saatus on Teie kätes ja just Teie valikust sõltub kõik. Nii nagu on oluline nimekirjade toetamine, on tähtis ka igaühele personaalselt antud hääl. Just sellest sõltub tulevase volikogu koosseis. Iga hääl loeb.

Jõhvi vallas on moodustatud kolm valimisjaoskonda.

– Valimisjaoskond nr 1 hääletamisruum asub 11.–17. oktoobrini 2021 Jõhvi Vallavalitsuses, Kooli tn 2. Siin korraldatakse ka eelhääletamist väljaspool elukohajärgset valimisringkonda.

– Valimisjaoskond nr 2 hääletamisruum asub 15.–17. oktoobrini 2021 Jõhvi Vene Põhikoolis, Narva mnt 16, Jõhvi linn.

– Valimisjaoskond nr 3 hääletamisruum asub 15.–17. oktoobrini 2021 Jõhvi Kontserdimajas, Pargi tn 40, Jõhvi linn. Jaoskonnad on 11.–16. oktoobril eelhääletamise ajal avatud kell 12.00–20.00. Valimispäeval, 17. oktoobril, on jaoskonnad avatud 09.00–20.00.

11-16.oktoobril toimub ka elektrooniline hääletamine.

Hea valija! Palun osale valimistel. Isegi siis kui tundub, et sinust ei sõltu midagi. See emotsioon on petlik. Just Sinust sõltubki kõik. Ühendame jõud ja seisame koos ühise tuleviku eest. Sest just ühtsuses peitub jõud!

Tahan tänada kõiki inimesi, kellega olen kokku puutunud sel teekonnal. Just Teie mõtted ja soovid on andnud platvormi ja materjali, millest voolida sihte ja eesmärke tulevikuks. Soovin kõikidele tugevat tervist ja kaunist sügist.

Alati Teie

Reklaam