„Olla alati positiivne” – just sellise ülesande püstitasid Jõhvi kultuuri- ja huvikeskuse töötajad. Korraldada kontserte ja üritusi siseruumides pandeemia piirangute olukorras on keeruline ülesanne. Siit tekkis mõtte viia mõned ettevõtmised maja seintest välja. Talvel on küll veidi külm, kuid lõbusa välipeo meeleolu kindlasti soojendab südant ja hinge. Keskuse poolt 5. veebruaril korraldavast Hea tuju päevast rääkis nädalalehele Panorama Jõhvi huvi- ja kultuurikeskuse metoodik Anna Maskajeva.

– Talveajal on keeruline vabaneda süngest meeleolust, just sellepärast meie pidupäev on suunatud hea tuju laadimisele. Ootame Hea tuju päevale täiskasvanuid ja lapsi. Meie ettevõtmist olid valmis toetama mitmed ühingud ja vallavalitsus. Loodame, et vabaõhuüritus, mille korraldame koos Noortekeskusega jääb pikemaks Jõhvi kultuurikalendrisse.

– Tutvustage mõne sõnaga Tea tuju päeva kava?

– Pidu algab kell 12, programmi tegevused on kavandatud kuni kella 15-ni. Kavas on lumelinna ehitus, iluuisutamise klubi Ice-Way demonstratsioonesinemised, suusatamine ja uisutamine. Korraldame suuskade ja uiskude rendi. Peale selle,  on kavas kostümeeritud jooks, mängukava ja ühine flash mob. Jooksjate klubi valmistab osalejate jaoks meeldiva üllatuse. Samal päeval toimub hokkiturniir ja külla tuleb miniloomaaed. Lastele peaks meeldima ponisõit. Mängukava eest vastutavad Tuuleveski teatri näitlejad.

– Kuidas tagate talvisel päeval kasvõi natukene sooja?

– Loodusel ei ole halba ilma! Meie oskame rõõmu tunda suvisest päikesest jaka talvisest lumest! Kella 11-st kuni kella 18-ni Kontserdimajas töötab kohvik. Korraldame teejoomise, suupisted ja isegi saunanaudingud.

– Selgitage – millisest saunast räägite?

– Sauna toob kohale meie koostööpartner Ecopood.

Sellised olid Anna Maskajeva selgitused. Hea tuju päev leiab aset 5. veebruaril algusega kell 12. Kohtumiseni Jõhvi linna Muusika väljakul!

Vestles Ilja Telnov

Reklaam