Talve tunnetus on alati seotud külmaga, lumega ja jääpurikatega. Kuuldes neid sõnu hakkab tavalisel inimesel kohe külm, kuid firma N&V töötajat näevad talve sootuks teiste silmadega. Eestis möllanud lumetormid tõesti tekitasid palju ebamugavusi. Praktiliselt iga inimene on sellel talvel kas jäänud lumehange kinni või kukkunud libedal kõnniteel. Lumetormid panevad meid proovile, kas suudame ikka loodusjõududele vastu seista. Meie kandis „püstitati” rekord – Ida-Virus oli kõige rohkem lund. Eriti lumerohke oli viimane torm.

Tean, et paljud inimesed suhtuvad selle talve oludesse mõistvalt. Oli palju ka neid, kes ei jäänud kõrvale ja tulid lumekoristusel aktiivselt appi. Elanikud puhastasid lumest kortermajade ja parklate alad. Olen kindel, et korteriühistute juhid avaldavad aktiivsetele elanikele kiitust. Ühinen nende kiitvate sõnumitega.

Omalt poolt tänan autojuhte, kes ei pargi oma sõidukeid sõidutee ääres, andes sellega võimaluse lumekoristustehnikal takkistamata hooldada sõiduteid.

Saan ka sellest aru, et elanike suhtumine meie töösse on polaarne. On neid, kes arvavad, et meie ei saa oma tööga hakkama. Samas on palju neid inimesi, kes sotsiaalmeedias või telefonitsi avaldavad meile kiitust. Meie kohta öeldakse, et olete lumaaja esirindel. Tegelikut just meie töö tulemusena suutsime välja tulla raskest olukorrast.

Olen siiralt tänulik kogu N&V kollektiivile, tegite head tööd selle keerulisel ajal! Olete valinud endale raske elukutse, teie töö vajab palju jõudu ja tervist. Teie töö on väga tähtis, kanante ju hoolt inimeste heaolu ja ohutuse eest.

Autojuhid, traktoristid, kojamehed  – olete juba mitmendat nädalat iga päev tööl 12 tundi. Teie võitlete lumaga ning hoiate teed lahti. Teie töötate ka nende kolleegide eest, kes on sellel raskel pandeemia ajal haiged. Erilised tänusõnad suunan meie ettevõte veteraanidele, kes on meiega seotud juba 10, 15, 20 või isegi rohkem aastaid. Suur tänu teile!

Talveaeg pole sugugi veel lõppenud. Lumekoristust teostame ööpäevaringselt. Olen kindel, et väärikalt saame kõikide oma kohustustega hakkama!

Maria Merkulova, N&V OÜ juhatuse liige

Reklaam