Suvi on alanud ja paljud perekonnad arutlevad, kus võiks mõnusalt puhkust veeta koos perekonnaga või  lähedaste inimestega, olgu need siis kas sugulased või head tuttavad ja sõbrad. Praegusel väga pingelisel ajal, kui kütuse hinnad löövad rekordeid ja reisimine muutub üha kallimaks ning riskantsemaks, mõtleb nii mõnigi puhkusele kodu lähedal. On ka meil ilusaid kohti selliseks puhkuseks.

Üks nendest ongi Puhkekeskus „Suvi“, mis asub looduslikult ilusas kohas Peipsi järve ääres Karjamaal. Puhkekeskust ümbritseb männimets, hooldatud on kõnniteed ning lastele ja noortele on kasutamiseks erinevad mänguväljakud. Puhkekeskus pakub toitlustamist korralikku köögiga ja saunavõimalusi. Puhkus nendele, kes armastavd Eesti loodust ja mühiseva metsa kohinat. Ilusa liivase rannaga päevitamise ja puhkamise koht. Erinevalt Egiptuse ja Türgi rannikutest on palju ohutum ka lastele, sest sügavaks läheb vesi järves alles mitmekümne meetri kaugusel rannikust. Ideaalne koht lastele sulistamiseks ja ujuma õppimiseks. Peale selle on kulutused puhkuse veetmiseks tunduvalt odavamad ja toidumürgituse saamise ohtu ei ole. Eestipärane köök ja eestipärased joogid. Kojusõiduks pole vaja passida lennujaamades ja närveerida, kas lend ikka toimub või lükatakse mingil põhjusel edasi.

Puhkekesuses  „Suvi“ on võimalik nautida parki üles seatud golfimängu, on võimalik rendile võtta kas jalgrattas või  soovi korral ka sõiduauto. Lähedal asub Kuremäe klooster, mida on võimalik soovijatel organiseeritult külastada. Puhkekeskuses korraldatakse ka erinevaid kultuuriüritusi puhkajatele  ning seenioridele.

Nädalavahetustel on puhkekeskus külastajate ja turistide poolt hõivatud. Paljud seiklejad kasutavad võimalust reisides oma autodega  peatuda just Suves, sest seal on käepärast kõik hädavajalik: elekter, vesi, internet, korralik restoran ja soovi korral ka saun. Kaugematest paikadest tulnud puhkajatele on võimalus korraldada ekskursioone Iisaku Koduloomuseumi, Peipsi kalalaatadele, Vasknarva kindlusesse jne.

Puhkekeskuses on olemas kõik vajalik konverentside ja erinevate koolituste läbiviimiseks. Samas on see ideaalne koht juubeliürituste ja pulmapidude korraldamiseks. Selle suve üheks toredaks pereürituseks peaks kujunema „ Ida-Virumaa perepühapäev“. Üritusele on oodatud puhkama ja suvemõnusid nautima  täiskasvanud oma lastega. Sellele üritusele on planeeritud sisukas spordi- ja kultuuriprogramm nii lastele kui ka täiskasvanutele. Vabaõhuüritusele on oodata taidlejaid ja tantsumuusikat viljelevaid muusikuid. See tähendab, et pärast võitjate autasustamist pakutakse ka mõnusat tantsumuusikat. Kogu üritus salvestatakse  videosse. Nii, et üritusest osavõtjad võivad näha ennast hiljem ka internetis.

Pereüritusest täpsemalt saate lugeda meie järgmistes väljaannetes!

PANORAMA

Reklaam